Hitri kontakt

Kovinoplastika Povše d.o.o.
+386 (0)3 891 51 40
+386 (0)3 891 51 41

Novice in obvestila Tekoče novice in ponudbe naših storitev

Prenovljena spletna stran "Kovinoplastika Povše d.o.o."

1 Komentarji
2501
07 jun 2015

V sodelovanju s podjetjem Akta design smo izdelali redesign namenske spletne strani podjetja Kovinoplastika Povše d.o.o. iz Šmartnega ob Paki, kjer želimo predstaviti predvsem naše reference, predelavo inženiring termoplastov, POM, PA, PC, PMMA, ABS/PC in PEEK, kjer uspešno sledimo tudi trendom in novostim na svetovnem trgu.

Vizija podjetja temelji na racionalnem, varnem in do okolja odgovornem izvajanju procesa ponudbe in prodaje izdelkov. Povezana je s prestrukturiranjem in razvojem novih programov ter odpiranjem novih delovnih mest. Vizija prihodnjega razvoja je neločljivo povezana tudi z vizijo znanja in učenja. Znanje, sposobnosti in usposobljenost zaposlenih so prednosti podjetja, s katerimi uspešno razrešujemo probleme sedanjosti in prihodnosti.

Strategija razvoja družbe Kovinoplastike Povše d.o.o. temelji na racionalizaciji procesa trženja izdelkov, odpiranju in tženju v evropskih državah, zagotavljanju varnosti in humanosti pri izvajanju delovnega procesa, reševanju in povezovanju okoljskih problemov ter še posebej na intenzivnem organiziranju pospeševanja prodaje in marketinga.

5.0
Zadnja posodobitev: nedelja 07 junij 2015 07:46
akta design kovinoplastika povše

1 Odzivi Prenovljena spletna stran "Kovinoplastika Povše d.o.o."

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..